AANMELDEN FOODTRUCKS 2018
In het Zwoele Groen komt de kruisbestuiving tussen genieten van muziek, een drankje en een lekkere hap tot bloei. Zo kun je hier een lokaal biertje nuttigen en genieten van speciale wijntjes terwijl je luistert naar lokaal, regionaal en aanstormend talent. Voor lekkere snacks en een gezonde hap hopen wij ook dit jaar het festivalhart in het Leeghwaterpark weer te vullen met een ruim aanbod aan externe cateraars.

Bent u in het bezit van een leuke foodtruck of verkoopt u lekkere producten? Stuur dan vóór 26 januari 2018 een mail naar horeca@reuring.com en schrijf u in voor vier dagen lang Reuring (21 t/m 24 juni 2018)! Uit het aantal inschrijvingen maken wij uiterlijk begin februari 2018 een selectie waarna wij alle gegadigden op de hoogte brengen van de uiteindelijke keuze.

Voorwaarden uit de overeenkomst Reuring 2018:
Betaalmiddel
U mag tijdens het Reuring festival uitsluitend de Reuring Breekmunten als betaalmiddel accepteren. De kleur van deze munten voor 2018 zal op donderdag 21 juni aan u getoond worden. Andere door u geaccepteerde munten, lunch- of dinerbonnen worden niet vergoed. De festival munt heeft dit jaar een waarde van € 2,70.

Pachtsom
Op zondagavond kunt u de munten inleveren bij de Penningmeester. U krijgt daar tijdens het festival nog instructies over. De tegenwaarde van door u ingeleverde munten worden, na telling en onder aftrek van het pachttarief van 22% exclusief 21% BTW, zo spoedig mogelijk naar uw bankrekening overgemaakt. Ook de eventueel door u afgenomen nachtstroom ad € 5,= per nacht zal via de factuur verrekend worden. Contante uitbetaling van de ingeleverde munten is niet mogelijk.

Duur
Als deelnemer schrijft u u in voor het gehele festival van donderdag 21 t/m zondag 24 juni 2018 en niet voor afzonderlijke dagen.