Klik op de foto’s

Eten en drinken

Klik op de foto’s om meer over cateraars te lezen op hun site of Facebook pagina. Daarnaast worden verwacht: Vietnamese Lekkernijen stand en ROBI.

In het festivalhart in Leeghwaterpark schenken we graag een drankje voor je in bij een van de festivalbars op het festivalterrein. Voor lekkere snacks en een gezonde hap staan de externe cateraars voor je klaar op het veld en in Het Zwoele Groen.

Zwoele Groen een muzikale oase in het festivalgedruis

In het Zwoele Groen komt de kruisbestuiving tussen genieten van muziek, een drankje en een lekkere hap verder tot bloei. Zo kun je hier kun je tijdens het Reuring Festival vanaf donderdag 23 juni 2016 een lokaal biertje nuttigen bij Berging Brouwerij in de gezellige “biertuin” op het water terwijl je luistert naar onder andere Lowell’s Guards, Lisa & The Lumberjacks, Stories from Shamehill, Eleven20one, Massi, Billy Malluw, WritersDay en Ten-Hut. Absolute aanraders zijn verder Fuse, het huisensemble van het VARA-programma Podium Witteman, en Bob Color’s Jamband. Een aantal van hen speelt ook op de nieuwe kampvuurplaats verder op het veld in het park.