Klik op de foto’s – Foodtrucks en eetstands in 2017

Eten en drinken

Klik op de foto’s om meer over cateraars te lezen op hun site of Facebook pagina. Daarnaast wordt verwacht: Vietnamese Lekkernijen stand en Tapas Croquetas.

In het festivalhart in Leeghwaterpark schenken we graag een drankje voor je in bij een van de festivalbars op het festivalterrein. Voor lekkere snacks en een gezonde hap staan foodtrucks en eetstands voor je klaar op het veld en in Het Zwoele Groen.

Zwoele Groen een muzikale oase in het festivalgedruis

In het Zwoele Groen komt de kruisbestuiving tussen genieten van muziek, een drankje en een lekkere hap tot bloei. Zo kun je hier een lokaal biertje nuttigen bij Berging Brouwerij en SNAB Bierbrouwers in de gezellige ‘biertuin’ en genieten van speciale wijntjes in de ‘wijntuin’ terwijl je luistert naar lokaal, regionaal en aanstormend talent als Quatre Vins, Isabel Nolte, A Few Dutch And A Welshman, Micha Molthoff, Next Chapter, June Pinic en Zazi. Absolute aanraders zijn verder Rabbits at Top Seed, ONE (U2 tribute), Purple Project (Prince tribute) en Far Above The Moon (David Bowie Tribute). Een aantal van hen speelt ook op de kampvuurplaats verder op het veld in het park.