FESTIVALINFO

NIEUW IN 2017: EEN HOOFDINGANG!

Het festivalterrein in het Leeghwaterpark heeft tijdens Reuring, anders dan voorgaande jaren, één hoofdingang aan het begin van de Purmerenderweg bij Kinderboerderij De Ridder. Kom lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Er is geen of nauwelijks parkeergelegenheid bij de festivallocaties. Lees meer over  bereikbaarheid.

LEES HIER EERST MEER OVER DE FESTIVALREGELS

NIX >< 18+ ID-CONTROLE

Alcohol mag door ons niet worden verstrekt aan personen onder de 18 jaar. Ook het doorgeven van alcoholhoudende drank aan iemand onder de 18 jaar is strafbaar. Biertje of wijntje drinken? Haal een 18+ polsbandje af bij de ID-check-tent bij de ingang.

THEATER OP LOCATIE

• Abdelhadi Baaddi: Busje vertrekt vanaf Reuring bushalte in het Leeghwaterpark (vlak bij Kinderboerderij de Ridder)
• Asterions Hus (DK): Reuring op Kop West in de Weidevenne
• Ekaterina Levental: Purmerends Museum – Trouwzaal, Kaasmarkt 20
• Nhung Dam: Boekhandel Het Leesteken, Zuidersteeg 2
• Theatergroep Troubamour: Fenicie restaurant (naast het Eggert Centrum), Willem Eggertstraat 143 (alleen za)
• Maarten Ebbers: Brownies & Downies, Koemarkt 34 (alleen za)
• Man || Co: Hema restaurant, Weeshuissteeg 19 (alleen za)
• De Barbaren: Proeflokaal Bakker, Koemarkt 44 (alleen za)
• De Baron: De Stallen, Koemarkt 54a (alleen za)

MUNTEN BIJ DE FESTIVALKASSA – PINNEN? GRAAG!

Ga in het Leeghwaterpark eerst naar een van de festivalkassa`s waar munten verkocht worden. Er is ruime gelegenheid om te pinnen. Munten kosten €2,60 en zijn verkrijgbaar in strips. De munten zijn te delen in 2 stukken en kun je gebruiken voor eten en drinken en activiteiten in de Funzone.

INFOSTAND

Bij de infostand kun je onder meer terecht voor programmanieuws, brandende vragen, kaartverkoop, oordoppen en je kunt hier natuurlijk Vriendje voor een Tientje worden.

Eten & drinken

In het festivalhart in Leeghwaterpark schenken we graag een drankje voor je in bij een van de festivalbars op het festivalterrein. Voor lekkere snacks en een gezonde hap staan de externe foodtrucks en eetstands voor je klaar op het veld en in Het Zwoele Groen.

Witte polsbandjes voor kinderen

Bij de beveilgers aan de ingangen van het Leeghwaterpark zijn witte bandjes af te halen voor kleine kinderen. Schrijf het nummer van je mobiele telefoon op het bandje en doe dit om de pols van je kind. Spreek met je kind af dat je elkaar bij de infostand weer ontmoet. Mocht je elkaar onverhoopt uit het oog verliezen, dan kunnen we je dankzij het bandje bellen wanneer het kind naar de infostand is gelopen of gebracht.

FESTIVALTERREIN LEEGHWATERPARK

In het Leeghwaterpark vind je het Zwoele Groen, amfitheater/dance arena, muziekpodia en (straat-)theater.

Hoofdingang aan begin van Purmerenderweg – bij de kinderboerderij

Nieuw in 2017: het festivalterrein in het Leeghwaterpark heeft tijdens Reuring, anders dan voorgaande jaren, één hoofdingang aan het begin van de Purmerenderweg bij kinderboerderij De Ridder.

TOEGANGSTIJDEN 2017 LEEGHWATERPARK

Do 22 juni 18.00-24.00 uur
Vr 23 juni 15.30-00.45 uur
Za 24 juni 18.00-00.45 uur
Zo 25 juni 12.45-22.45 uur

PARK EN OMGEVING

Het Leeghwaterpark is een prachtig park. Het is uniek en zeer bepalend voor de sfeer van het festival. Door met respect voor de omgeving en de mensen die daar om heen wonen om te gaan gebruiken we deze locatie al jarenlang met veel plezier. Ditzelfde respect vragen we ook aan de bezoekers. Geniet van de omgeving, stoor omwonenden niet bij vertrek en zorg dat alles netjes en heel blijft.

GELUIDSNIVEAU

Tijdens de liveoptredens bestaat de kans om gehoorschade op te lopen indien men gedurende langere tijd dicht in de buurt van de speakers verblijft. Het te verwachten geluidsniveau is hoger dan 90 dB(A), op twee meter afstand van de speakers. Op het festivalterrein zijn oordoppen te koop bij de infostand.

Toiletten

De toiletten op het festivalterrein worden door externe medewerkers fris en schoongehouden, daarom geldt er een kleine vergoeding. Wildplassers kunnen niet alleen van het terrein verwijderd worden, maar ook door de politie worden beboet.

EHBO

In het Leeghwaterpark is er een EHBO-post op het veld.