SPONSORING

Op de sponsor pagina staan de logo’s van bedrijven, instellingen en subsidiĆ«nten vermeld die het Reuring Festival mede mogelijk maken. Hun steun is onontbeerlijk om de kwaliteit van het festival te garanderen en verreweg de meeste voorstellingen vrij toegankelijk te laten zijn.

Enthousiast geworden?
Wilt u uw naam ook verbinden aan het Reuring Festival neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de verschillende paketten voor sponsoring met klinkende munt of sponsoring in natura. Mail voor meer informatie naar info@reuring.com

ANBI-STATUS

De Stichting Reuring Festival te Purmerend is een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en kan gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken en giften. Lees meer

U KUNT OOK DONATEUR WORDEN

Op de donateurs pagina staan alle donateurs vermeld. Aan donateurs vragen we bijdragen van 50, 100, 150 of 200 euro. U kunt ook Superdonateur worden vanaf 250 euro. Dit bedrag kunt u desgewenst op laten lopen met stappen van 50 euro tot een bedrag van 500 euro.

Als Superdonateur of donateur krijgt men een leuke attentie en naamsvermelding (geen logo) in het festivalmagazine (61.300 ex) en op de Reuringsite. Hoe hoger het bedag hoe groter het lettertype van de vermelding.

Wilt u ook donateur worden? Mail dan voor meer informatie naar p/a info@reuring.com.