VRIENDEN VAN REURING

BLIJF VRIENDJE VOOR EEN TIENTJE

Ben je al Vriend dan zijn je gegevens bij ons bekend. Als Vriend heb je een streepje voor en houden wij je persoonlijk op de hoogte van het programma en ander nieuws. Natuurlijk vragen je om in 2017 Vriend te blijven door weer een tientje (of meer) te geven. Zo blijft Reuring ook weer een beetje van jou.

WORD VRIEND

Ben je nog geen Vriend dan nodigen we je uit om Vriend te worden. Er zijn twee mogelijkheden om je bijdrage te voldoen:

1. Meld je aan door een mail te sturen naar vrienden@reuring.com. Vermeld in de mail jouw naam, adres, postcode, plaats, m/v en jouw telefoonnummer.

Maak daarna een tientje (of meer) over naar bankrekening NL12 RABO 0143 3559 45 t.n.v. St. Reuring Festival te Purmerend o.v.v. “Vriend 2017, postcode en huisnummer”. Je postcode en huisnummer hebben we nodig om de betaling te koppelen aan jouw aanmelding.

2. Meld je aan op het festival of tijdens een van onze wervingsacties die we van tevoren houden. Daar ben je van harte welkom om je bijdrage contant te voldoen en kun je je Reuring gadget gelijk meenemen.

WERVINGSACTIES

Kom ons opzoeken bij een van onze wervingsacties. We staan op 18 juni op de Beemster Fortfair bij Kwadijk.

INFOSTAND

En uiteraard kun je Vriend worden tijdens het Reuring Festival in de infostand in het festivalhart en op de Koemarkt tijdens de straattheaterdag.