Rode Boom / Kurt Demey - Ongekende Evidenties

Praktische informatie

UITVERKOCHT (ALLEEN OP DONDERDAG)

De voorstelling op do 23 juni wordt verplaatst naar binnen. We zijnt te gast in het gebouw Heel Europa. Dit ligt direct naast het speeltterrein. Reuringmedewerkers wijzen u de weg. De entree van het gebouw wordt gemarkeerd met Reuring-vlaggen. Hierdoor kunnen er geen mensen meer bij, de voorstelling is uitverkocht.

Duur: 70 minuten
Toelichting locatie: De voorstelling speelt op Kop West. Het speelterrein bevindt zich in de Weidevenne aan de voet van de Melkwegbrug, vlakbij het EBS-busstation. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Ongelofelijke magie en duizenden vuurvliegjes

Ongemerkt heeft het publiek de hoofdrol in deze spectaculaire voorstelling van de Vlaamse mentalist Kurt Demey. Duizenden vuurvliegjes die tegelijk aan- en uitgaan. Twee mensen, ver van elkaar, die tegelijkertijd exact hetzelfde meemaken. Kurt Demey speelt met synchroniteit en daagt het ‘toeval’ uit. Ongekende Evidenties is spectaculair en poëtisch. Een cross-over van theater, muziek en mentalisme.

“Hoe kan dit nou”?

Voor Kurt Demey is de goochelkunst een gereedschapskist vol interessante technieken die tonen hoe wij als mens denken, hoe onze zintuigen werken en waarom geloof een belangrijke plaats in het leven kan hebben. Iedereen die zich na afloop afvraagt: “Hoe kan dit nou”? nodigen na afloop graag uit voor een nagesprek met Kurt.

In de pers

CircusMagazine – Liv Laveyne: “Open monden van verbazing. Verwonderde kreten. Ontroering in de ogen. Een staande ovatie. Belgisch kampioen goochelen, Kurt Demey, laat in zijn nieuwste show ‘Ongekende evidenties’ alles aan het toeval over. Of toch niet? Een trip doorheen de kunst van het mentalisme.”

Credits

Spelers: Kurt Demey, Joris Vanvinckenroye en Frederica Del Nero