Zeno - Tribute to Toto

Praktische informatie

Duur: 75 minuten

Getipt door Steve Porcaro van Toto:
‘I’ve been listening to Zeno. I’m blown away’

Toto maakte furore in de jaren zeventig. Hun vele hits hebben zich inmiddels als tijdloos bewezen. Tijdens een optreden van Zeno passeert het merendeel van deze klassiekers – denk aan Rosanna, Africa, Stop Loving You, Pamela, Hold The Line, en Georgy Porgy- de revue.

Zeno is een initiatitief van Joost Vergoossen, de ex-sologitarist van de symfonische rockformatie Kayak. Door de lezers van het vakblad ‘Gitarist’ werd hij maar liefst tweemaal uitgeroepen tot ‘Beste gitarist van de Benelux’. In Zeno wordt lead zang gedeeld door  Cindy Oudshoorn, tot 2015 zangeres en blikvanger van Kayak, en Martin van der Starre. Deze charismatische rockzanger maakte naam in theaterproducties als ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘We Will Rock You. Zeno bestaat verder uit muzikanten met een grote staat van dienst en die tot de absolute top van ons land mogen worden gerekend.

Getipt door Toto zelf

‘I’ve been listening to Zeno. I’m blown away. All of you are incredible!’. Dat klinkt als muziek in de oren voor een tribute band. Dat dit gezegd is door Steve Porcaro, de mede-oprichter en toetsenist van Toto, maakt het nog specialer.

Credits

leadzang: Cindy Oudshoorn leadzang: Martin van der Starre gitaar en leadzang: Joost Vergoossen toetsen: Werner van Gool bas: Jan van Olffen drums: Sjoerd Rutten