VRIJWILLIGERS VREEMDE VOGELS
Dit jaar zal het Reuring Festival een bijzonder project maken: Vreemde Vogels, een doorlopende verhalende tocht door de Bloemenbuurt en de binnenstad van Purmerend. Vreemde Vogels wordt door bijna 150 lokale professionals, semi profs, jong talent en amateurs zowel jong als oud gemaakt. De voorstellingen zijn op 21 (try out), 22, 23 en 24 juni 2017, tijdens het Reuring Festival in Purmerend. De tocht wordt ontwikkeld en geregisseerd door Purmerender Pepijn van Halderen.

Heb je zin om mee te helpen? We zoeken zowel mensen voor – als achter de schermen. We zoeken extra handjes voor locatiebeheer, productionele ondersteuning, maar ook voor het kostuumatelier, handige knutselaars en bouwers.
Op 7 mei aanstaande (ntb locatie en tijd) wordt er een gratis workshop gegeven voor mensen die on stage mee willen doen. Op 12 mei is een productiepresentatie voor alle medewerkers.

Doe je mee? Schrijf je vóór 1 mei aanstaande in middels een mailtje naar info@reuring.com, dan krijg je het aanmeldingsformulier toegestuurd.

Om mooie kostuums voor de voorstelling te maken, zijn we via het Prins Bernhard Cultuurfonds een crowdfundingsactie gestart. Help je mee ons streef bedrag van 5.000 euro te halen? Dan mogen we 50% daarvan besteden aan de kostuums. Deel dit als je wilt ook met je netwerk!

 

Foto: Fotostudio Beemster/Wim Egas