Vrijwilligersinfo

INLEIDING

Een festival met tienduizenden bezoekers kan niet zonder de hulp van vele vrijwilligers. Zij zijn hard nodig om het festival ieder jaar opnieuw tot een succes te maken. De organisatie van Reuring is dan ook blij dat ze kan beschikken over een bestand van ruim 240 vrijwilligers.

ZIN OM MEE TE HELPEN?

Gezocht mensen die zich vrijwillig willen laten besmetten met het festivalvirus. In Purmerend en zelfs daarbuiten zijn de eerste gevallen van besmetting met het festivalvirus al weer gesignaleerd. Dat is niet verwonderlijk want de voorbereidingen voor de volgende editie van het Reuring Festival zijn al weer in volle gang.

Reuring biedt geen salaris, geen onkostenvergoeding en al helemaal geen auto van de zaak. Reuring belooft wel veel gezelligheid en de unieke ervaring om samen een groot evenement geolied te laten verlopen. Het is beslist een bijzondere ervaring om aan het festival mee te werken. Als je het eenmaal hebt gedaan raak je verslaafd!

MEER WETEN?

Kijk de informatie op de site eens rustig door. Lees meer over de vele taken die er te vervullen zijn onder het kopje “Functies”.

Heb je vragen?
Bezoek dan een van de inloopavonden die in de aanloop naar het festival gehouden worden. Kijk onder het kopje Agenda voor de data.

Neem voor meer informatie contact op met de Coördinator Vrijwilligers: vrijwilligers@reuring.com

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden als (nieuwe) vrijwilliger door Beschikbaarheidsformulier in te vullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.