BEREIKBAARHEID

BEREIKBAARHEID

Kom vooral lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Bij de festivallocaties is geen of nauwelijks parkeergelegenheid.

OPENBAAR VERVOER

Purmerend is goed bereikbaar met het openbaar vervoer zowel met de trein als de bus.
• Vanuit Alkmaar, Hoorn en Zaandam is de beste keuze de trein, uitstappen op Station Purmerend. De binnenstad is ca. 10 minuten lopen en het Leeghwaterpark ca. 20 minuten lopen. • Vanuit Amsterdam neem je bus 301 naar de binnenstad en bus 306 om bij het Leeghwaterpark te komen. Vanaf de halte Brug Wheermolen is het 3 minuten lopen naar het park. Kijk voor meer informatie op www.ebs-ov.nl of www.9292ov.nl.

VERKEERSMAATREGELEN LEEGHWATERPARK

Komend vanuit De Gors / Wheermolen is het tweede deel van de Purmerweg afgesloten voor auto’s m.u.v. bestemmingsverkeer. Over de brug is de Purmerenderweg ter hoogte van het park alle dagen van het festival afgesloten voor fiets- en scooterverkeer. Er is een omleiding ter hoogte van de Kinderboerderij en het zwembad. Komend vanaf de Van Osweg is het eerste pad in het Leeghwaterpark pad ter hoogte van de Dorsvlegelstraat afgesloten voor fietsers en voetgangers.

FIETSENSTALLINGEN

De grote fietsenstalling in het Leeghwaterpark bevindt zich bij de hoofdingang aan de Purmerenderweg tegenover kinderboerderij De Ridder.

KOM NIET MET DE AUTO

We benadrukken nogmaals kom niet met de auto, er is geen of nauwelijks parkeergelegenheid!
Doe je dit toch:
Volg niet de aangegeven routes in reisplanners tot in Purmerend – Leeghwaterpark. Dan kom je aan de verkeerde kant van het park uit. Je wilt uitkomen op de rotonde Gorslaan – Purmerweg – Churchilllaan of in de wijk Wheermolen. Er is beperkte parkeergelegenheid op het oude industrieterrein aan de Purmerweg.

PARKEREN

Parkeer auto’s volgens de wettelijke regels. De afdeling Handhaving controleert streng.

MINDERVALIDEN

Het Leeghwaterpark is op de paden goed toegankelijk voor rolstoelen. Er is een rolstoeltoilet aanwezig. Voor mindervaliden zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd bij het Leeghwaterbad, Leeghwaterpark 1.

1Hoofdpodium

2Amfitheater

3Zwoele Groen

4Kampvuurplaats

5Koemarkt

6Purmerends museum

7Boerderij Volgerwijck

8Arboretum

9Parking Claxonate

10Keyserkerk Middenbeemster

11Fort Kwadijk