Headliners Reuring Festival 2024

Van vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni pakt Reuring weer groots uit. Maak kennis met de headliners van Reuring 2024

Ook dit jaar is het leukste gratis festival terug in het Leeghwaterpark in Purmerend. Het laatste weekend van juni brengt Reuring weer een mix van grote en kleine (straat-) theatervoorstellingen, live muziek en foodtrucks naar het park en de binnenstad. Naast grote variëteit aan artiesten komen ook weer een aantal grote namen naar Reuring!


Numidia

De Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet werd voor het eerst door het grote publiek gezien door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Daaruit volgde een platencontract en ken je haar misschien wel van hits zoals ‘Meli Meli’ (met Ali B & Ronnie Flex) en ‘Chale’ (met Johnny500 en Chip Charlez). Sinds haar indrukwekkende optreden bij beste zangers 2023 liet ze een andere sound horen, haar prachtige covers van bekende Nederlandse hits hoor je vast en zeker voorbij komen.

Snelle

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn hit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. Zijn album ‘Lars’ kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en hij scoorde de monsterhit ‘Blijven Slapen’ met Maan, waarvoor ze later een Top 40 Award en een Edison Award wonnen. En nu brengt Snelle zijn megahits naar Purmerend tijdens Reuring 2024!

Bizzey

Bizzey is zeker geen onbekende bij Reuring en ook dit jaar komt hij Purmerend weer op z'n kop zetten. Met zijn monsterhits zoals ‘Traag’ samen met Kraantje Pappie, ‘Hij Is Van Mij’ met Kris Kross Amsterdam x Maan & Tabitha, ‘DRUP’ ft. Kraantje Pappie & Jonna Fraser is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs.

Bouke and the Elvis Matters Band

Met zijn Elvis Matters Band won Bouke vorig jaar het SBS 6 programma 'Battle of the bands', en niet zonder ervaring. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 en in 2017 namelijk zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek. En nu staat hij samen met zijn Elvis Matters Band op Reuring! Kom jij hem bewonderen tijdens onze Tribute Night?

Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde muzikant in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, Nickelodeon en YouTube.

Ben je benieuwd naar de rest van programmering? Bekijk de artiesten + speeldagen en tijden op de homepage!