Tribute Night

Tijdens de Reuring Tribute Night op zaterdagavond 29 juni brengen een aantal bekende Nederlandse tribute bands een eerbetoon aan hun favoriete artiest.

Dit jaar brengt Bouke met zijn Elvismatters Band de sound van Elvis Presley naar Reuring. Leadzanger Iva geeft met zijn band een energieke show weg in het teken van Stevie Wonder. Yellow A Tribute To Coldplay slaagt er keer op keer voor om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. En naast deze bekende meezingers maken de P3 Huisband en Bob Color and 60' Soul Society de Tribute Night compleet!


Bouke and the Elvismatters Band

Bouke and the Elvismatters Band komt naar Reuring! Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos het RTL4 programma “Waar is Elvis? “ en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS 6 TV show “The Winner Takes It All”. In 2019 versloeg BOUKE in een spannende finale de andere kandidaat in de finale van het RTL 4 programma ALL TOGETHER NOW! De 100 koppige jury stemde voor Bouke.

Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem… WE WANT MORE! Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas, ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 en in 2017 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek. En nu staat hij samen met zijn Elvismatters band op Reuring! Kom jij hem bewonderen tijdens onze Tribute Night?

Stevie Wonder Tribute

De Stevie Wonder Tribute is een energieke show waar je kan genieten van de mega hits die voorbij komen van Stevie Wonder zoals Signed Sealed Delivered, I Just Called, Isn't She Lovely, I Wish, Superstition, Higher Ground, My Cherie Amour, Sir Duke en nog veel meer! Stevie Wonder Tribute kun je misschien kennen van het SBS6 programma 'The Tribute' - Battle Of The Bands. Sommige bandleden speelden al vaker samen en leadzanger Iva was al de enige in Nederland die de Stevie Wonder Tribute deed. Toen zij van het programma hoorden hebben ze besloten om dit met z'n allen te doen! Vanaf dat moment is de vaste band ontstaan. De band was 1 van de finalisten van het programma! En nu zijn ze te zien op Reuring tijdens de Tribute Night!

Yellow a Tribute to Coldplay

Yellow a Tribute to Coldplay’ is de Coldplay sensatie van Nederland. Een groep door de wol geverfde muzikanten met maar één missie, het brengen van een knallende show met de energie en sound van Coldplay naar jouw eigen festival of feest! ’Viva la Vida’, ’Clocks’, ’Something just like this’, ’A Sky Full of Stars’, ’The Scientist’, een kleine greep uit de lijst met vele hits van Coldplay, een van de grootste bands ter wereld. ‘Yellow a Tribute To Coldplay’ geeft het publiek een wervelende set van meezingers, pop en dance en zorgt er keer op keer voor dat het publiek een onvergetelijke ervaring krijgt. Look at the stars, look how they shine for you at Reuring!

Bob Color & 60' Soul Society

Na 10 jaar zijn Doña Pessy en mister Bob Color weer samen op het podium. The Bob Color Band begon in 1987 als Soul-cover band en groeide door haar eigen nummers in een mix van Ska, Soul en Jump-Jive-Blues tot meest spelende band van Nederland. Geboren voor het podium! Deze 6 mans formatie brengt je een fris hedendaags repertoire bestaande uit een variëteit van Dance, R&B, Funk, Soul plus hier en daar een oude klassieker in een nieuw jasje. Bob Color & 60' Soul Society heeft op de meest uiteenlopende evenementen hun frisse energie overgebracht. Met passie en een flinke dosis energie zijn ze klaar om Reuring mee te laten swingen op hun muziek. Waag een dansje en gooi je heupen los op de muziek van Bob Color & 60' Soul Society tijdens de Reuring Tribute Night.

P3 Huisband

De P3 Huisband is een 10 koppige band met ervaren muzikanten. Deze band speelt elke laatste vrijdag van de maand in P3 tijdens het Muziekcafé. Zowel muziek uit de sixties als de huidige top40 staan op het repertoire. Speciaal voor Reuring heeft de band een repertoire “pop/ rock van Nederlandse bodem” samengesteld. Van Herman Brood tot Kensington en nog veel meer. Als het maar Nederlandse artiesten zijn. Het leuke van deze band is dat je als gast (zang of een instrument) met 2 nummers mee kunt spelen tijdens het maandelijkse Muziekcafé op het podium in de P3. Nieuwsgierig geworden? Check de Facebookpagina van het P3 Muziekcafé en kom ze natuurlijk bewonderen tijdens Reuring!